2016. április 9., szombat

A NŐI SZEMSZÖG (18+)

SZÁRNYASI BLANKA BLOGJA
Szerző: Szárnyasi Blanka
2016.04.07.


Kedves férfiak, ti nem értetek minket. És miért nem? Elsősorban az országban(világban?) uralkodó prüdériát okolom érte, és ennek minden következményét. Mondják, hogy a nők bonyolultak, a férfiak az egyszerű észjárású nőket szeretik, olyan meg nem nagyon van. Pedig ha egy kicsit mélyrehatóbban foglalkoznánk ezzel a kérdéssel: a tanárok, vagy anyukák-apukák mernének nyíltan, jó kedvvel, bőséggel beszélni erről a dologról a gyerekeikkel (még inkább: apák a lányaikkal és anyák a fiaikkal), akkor talán megértenék a férfiak, hogy nem mi vagyunk bonyolultak, hanem a testünk. Az amúgy egyszerű észjárásunk csak ennek a bonyolult testnek a szeszélyességét próbálja követni, ahogy ti is próbáljátok követni. Annyi a különbség, hogy mi nem stresszelünk ezen, mert jó régen elfogadtuk, hogy ez nem egy 1x1=1-típusú egyenlet.

A fiúk viszont nagyon is sokat görcsölnek rajta, hogy mért nem vagyunk mi ilyen egyszeregyek. Pedig pofonegyszerű lenne: ha ehhez a gondolathoz már tizen-egynéhány évesen elkezdenénk szoktatni a fiúkat, de neeeem, úristen, nehogymár ilyen témákról beszéljünk a gyerekkel 14 éves kora előtt. Amely korban egyébként a gyerekek többsége már rég egy könyvtárnyi hülyeséget szívott magába a szexszel kapcsolatban rossz forrásokból, amiket aztán igencsak nehéz kigyomlálni. Nem mintha bárki megpróbálná.

A testet nem lehet elválasztani a lélektől, erős kötőszövettel vannak egymásra nőve. És hát a női test az bonyolult.  Lágy szövetek, idegszálak csoportosulásai olyan szeszélyes terepet hoznak létre, akár egy aknamező. Így aztán lehet, hogy amit öt percig csinálsz, az csodálatos, de a hatodik percben már nem. Lehet, hogy itt jó, de három milliméterrel arrébb már nem. Lehet, hogy azt gondolod, itt és itt vagyok a legérzékenyebb, de valójában ott semmit sem érzek, azért tűnik csak úgy, mert ezért és ezért. Nagyokat nyögök? Biztos azért, mert élvezem. Gondolod te. A női testnek minden négyzetcentimétere egyszerre lehet gyönyör és fájdalomforrás. És itt az egyik legfontosabb különbség. Az érzékenység. Hogy pontosan tudom, hogy mennyire ritka az olyan férfi, aki tudja, hogyan kell hozzáérni egy nőhöz, így aztán félek tőlük, mert nem akarok magamnak jobb esetben kellemetlen élményeket, rosszabb esetben borzalmas élményeket. Szépek azok az izmok, igen... de fél kézzel kettétörhetsz velük...

ITT OLVASHATÓ (18+)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.