2016. április 9., szombat

A SZUDÁNI VADÁSZOKRÓL

JÓREGGELT EURÓPA BLOG
Szerző: Benedikty Béla
2016.04.08.


Tessék mondani, még mindig? Tényleg ez a legfontosabb? Hogy egy úszóedző mit tett nem tudom, hány évvel ezelőtt? Meg hogy most miket hazudozik össze-vissza, meg hogy a halhatatlan és érthetetlen, szenilis sportolók hogyan állnak mögé ennek az alaknak, ahelyett, hogy csöndben maradnának annak a hihetetlenül mélyen húzódó erkölcsi és intellektuális szintnek a sötétségében, ahol az egész életüket leélték, de nem ezért szerettük őket? Tényleg meg kell beszélnünk ennek az undorító esetnek minden részletét, ezen a végtelenül gusztustalan történeten is meg kell tapasztalnunk, hol tart ennek az országnak a közvélekedése Európához képest?

Már megint sikerült valami a vidéki futballista hájtömegnek? Nem működik igazán a migránsügy, a terrorfenyegetettség sem jött be, gyorsan kellett valami, és ez a nép megint bebizonyította visszamaradottságát: egy úszóedző nemi életével foglalkozik, miközben Magyarország egyre gyorsuló ütemben csúszik bele a szakadékba.
 
Nem akarom részletezni. Talán tudják, itt már régen nem egyes szakterületekről van szó, nem az oktatás és az egészségügy van válságban, egy szétlopott ország válik minden területen működésképtelenné. Minden egyes Kiss-ügy arra jó, hogy a hordóhasú újabb százmilliókat lophasson...
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.