2016. április 12., kedd

AKKOR KICSODA MÉSZÁROS LŐRINC?

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2016.04.12.


Azt mondta az álparlamentben az ember, aki még soha nem hazudott, hogy Mészáros Lőrinc nem a strómanja. "Sosem volt, sosem lesz, most sincsen semmilyen strómanom", mondta, miközben nem szakadt le az ég, sem a plafon. Ezen kívül még azt is mondta, hogy "nem vagyonos ember".

Ebben az esetben azt a baráti hangú nemzeti együttműködő kérdést kell feltennünk, hogy ki a lópikula ez a Mészáros Lőrinc? Miért kapta meg Fejér megye legjobb földjeit és a legzsírosabb állami megrendeléseket? Mivel érdemelte ki ez az ember, hogy egyszerű kétkezi gázszerelőből néhány év alatt az ország egyik leggazdagabb embere lett. Nem a tehetségével, az biztos. Hogy ez az ember a tizedéhez sem ért annak, amivel Orbán kormányzata milliárdokért megbízza, az biztos. 

Orbán arcátlansága most érte el a csúcspontját, amikor kijelentette, hogy Mészáros nem a strómanja. Mindenki tudja, hogy a Mészáros által elnyert munkáknál olyan konzorciumok kapják a megbízásokat, amelyeknek egyik tagja Mészáros, a másik pedig egy olyan cég, amely ért a munkához. Mészáros ahhoz kell a konzorciumokba, hogy a megbízást a partner megkaphassa és ezért Mészáros csak lerántja a pénzt? Vajon kinek?

Esetleg Orbán meleg? Mészáros Lőrinc a szeretője? Ha nem a strómanja, akkor miért tömi ki tízmilliárdokkal ezt az embert? Ilyet csak szeretők csinálnak. Azért, mert a barátja? Más barátja nincs? Minden barátjából milliárdost csinál? Nevetséges hazudozás. Legutóbb a család kutyája is lebuktatta, hogy azon a birtokon lakik, amely Mészáros Lőrinc nevén van. Innen tudhatta az egész ország, hogy mindaz, ami Mészáros nevén van, nem az övé, hanem Orbáné...

ITT OLVASHATÓ

1 megjegyzés:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.