2016. április 7., csütörtök

BIZTOS, HOGY PONT NEKÜNK KELL RENDEZNI AZ ÚSZÓ-VILÁGBAJNOKSÁGOT?

VILLÁMNARANCS
Szerző: narancs.hu
2016.04.07.


Kiss László ismét lemondott, a korona is megy Orbánnal a várba, ma is hasított valamicskét a gázszerelő, de elkapták a 84 éves virágárust. Hírek Orbániából.
A legjobb kezekben az úszó-vébé
Kiss László pár nap kenykődés után végre elhúzni látszik, pedig micsoda erők sereglettek a védelmére: tegnap Gyárfás Tamás az ATV műsorában egyenesen az áldozatot hibáztatta, s nem szakadt rá a stúdió mennyezete, s ki sem vezették a műsorból, ma Lázár János emlegette az aranyérmeit.
Az érdemdús szövetségi kapitány – valahai erőszaktevő – rövid időn belül másodszor mond le posztjáról, legutóbb a Hosszú Katinka generálta botrány alkalmából cselekedte meg ezt az ősz mester. Akkor saját szavai szerint Orbán Viktor telefonhívására változtatta meg döntését. Vajon felhívja-e Orbán Viktor most is e célból – már ha sikerült elmentenie a telefonszámát.
S ha már Kiss László saját szavai szóba kerültek, ma úgy küldött el a picsába egy érdeklődő újságírót, mintha legjobb rendin menne dolga. Kérdések persze a maestrókám soros lemondása után is maradtak bőven.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.