2016. április 13., szerda

DEZERTŐRÖK

REZEDA VILÁGA BLOG
Szerző: Rezeda
2016.04.12.


Hogy az emberi faj mennyire hülye, és a természet törvényei ellen élő organizmus, bizonyítja az is, hogy számos harcok során a csatateret odahagyót egy nemes gesztussal lőtték főbe, négyelték fel, szedték ki az agyvelejét, mert nem volt kedve megdögleni.
Aztán faj-, és csapattársai segedelmével mégis csak sikerült neki. A dezertőröket irtották mindig a hazaszeretet nevében férfias és macsó módon, bizonyítva ezzel is a katonásdi értelmetlenségét.

Máma pénzbüntetést fizetnek, akik rosszul értelmezik a harsonaszót.

Így járt tegnap Balog, Lázár és Kövér honvéd is. A két miniszter és a házelnök nem vett részt a vasárnapi zárva tartás feloldását célzó szavazáson, ezért pöngetnek fejenként százezret. És itt álljunk meg egy szóra tanár úr! Ha harc, hát legyen harc! Így gondolják ezt a fideszben már százezer éve.

Ezt a létállapotot a vezénylő tábornok hirdette meg, hogy a balliberális hordákat végképp térdre kényszerítse. Ennek megfelelően, aki a szakaszból kiszavaz bármely ügyben, fizet, mint a katonatiszt, hogy stílszerűek maradjunk. Ezt nevezik azon a környéken frakciófegyelemnek...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.