2016. április 27., szerda

EGY FONTOS KÉRDÉS VÁLASZ NÉLKÜL

JEHU BLOGJA
Szerző: Jehu
2016.04.27.


Illetve volt válasz: a Ház zordon-hibbant Mestere kitiltotta a Nol.hu, az Index, a Hvg.hu  és a 24.hu  „szemtelenkedő” újságíróit.
„Kérdeztem?!" – ripakodott rá a minap a „parlament" szintén elszemtelenedett jegyzőjére, mert ő is kérdezni merészelt valamit. Valami olyat, hogy ha a szocialista képviselőket a Ház Mestere a maga keresetlen stílusában – sokadszorra; gyakorlatilag minden züllésen – lehordja, akkor miért hagyja szó nélkül a fideszesek zajongását...
„Kérdeztem?!" – ebben minden benne volt. Legfőképpen az, hogy miért is kellene a Fidesz bábszínházává tett „parlamentből" kijönni... Milyen képviselők, milyen ellenzékiek azok, akik Kövér bunkóságait évek óta eltűrik? Pontosabban – hiszen nem csupán Kövérről, hanem általában az orbáni rezsimről van szó – hogy lehet a hatalom packázásait, pimaszkodásait, bugrisságait, általában gyalázatos önkényét eltűrni, mikor ez a hatalom nincs abban a helyzetben, hogy kivégeztesse vagy akár csak bebörtönözze a vele szembefordulókat..?
„Kérdeztem?!" – torkolta le a jegyzőt, aki egyébként minden agresszivitás nélkül érdeklődött. Ám kérdésével kétségtelenül a házelnöki kötelező semlegesség hiányára utalt.

ITT OLVASHATÓ

1 megjegyzés:

  1. Amiket Kövértől hallottunk az évek során azt bizonyítja,hogy valóban mindent megtehetnek!A kitiltásra az újságíró közösség sem reagált szolidaritással.Pedig a sajtószabadság van veszélyben.Kósát persze a doorstep sajtótájékoztatón sem lehet kérdezni.Neki ez jól is jön,sok hülyeséget hallottunk már tőle.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.