2016. április 23., szombat

ELEGEM VAN AZ ÚJ HÚSZEZRESBŐL

ELEGEM VAN BLOG
Szerző: Elegem Van
2016.04.21.

Itt vannak ezek a ronda narancssárga-zöld új húszezresek. Színükön kívül semmiben sem különböznek elődeiktől. Akkor meg miért kell lecserélni őket ráadásul egy év alatt? Gyanús, nagyon gyanús.
Természetesen a színes, szélesvásznú mesét ismerjük az MNB-közlemény hivatalos verziójából, amely a hamisítás elleni harc és a biztonságosság pici hazugságaival tömi azok fejét, akik egyáltalán figyelnek a pénzcserére. Csakhogy ezek az érvek nem állják meg a helyüket. A húszezres nem a hamisítók álma. Először is azért, mert a forint nem egy világpénz, így a jó minőségű hamisítványra fordított befektetés nem hozná vissza az árát, olyan hülye hamisító meg nincs a világon, akinek egy húszezres előállítása huszonötezrébe kerül. A rossz minőségű hamisítványokkal viszont könnyen le lehet bukni. Egy ország röhögött az 54000-resre tuningolt húszezresen.
ITT OLVASHATÓ


A BLOGÁSZAT AJÁNLJA MINDENKINEK VÉGIGOLVASNI, AKI KÉSZPÉNZBEN TARTJA A MEGTAKARÍTÁSAIT!

1 megjegyzés:

  1. Szerencsére Orbániában az életszínvonal "emelkedésével" egyre kevesebb embernek van meg-takarítása.Így aztán nem ettől fáj a fejünk elsősorban.Az unortodoxia világító fallosza tanulékony,még egyes királyainktól is tanul.A pénzcsere már akkor is sok hasznot hozott.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.