2016. április 14., csütörtök

ELLENZÉK, ELLENKEZZ

NEMGOGOL BLOG
Szerző: : Toadwart66
2016.04.14.
 
 
"Igenis az egész politikai elit a velejéig rohadt, az ellenzékkel együtt. Nyugodtan megsértődhet ezen pl. az általam egyébként kedvelt és becsült Vágó István és Gréczy Zsolt is, aki ott van köztük, szemmel láthatólag sok mindenre képes is, de ebben a kardinális kérdésben mégsem veti be a tudását és a b.efolyását, nem lép fel azért, hogy valami mégis történjen abban a nyamvadt pártban." (Lévai Júlia Facebook bejegyzéséből)

A vasárnapi boltzár megszüntetése körüli csatározás csupán pipafüst. Gyorsan érdektelenné fog válni. Maga a probléma nem is volt akkora jelentőségű, mint amekkora publicitást kapott. Még a látványos „Erdősi néni hadművelet” sem rázta meg túlságosan a közvéleményt.
 
A boltzár kérdése inkább szimbolikus ügy. Senki sem fog szenvedni, megbetegedni, meghalni azért, mert vasárnap nem tud bevásárolni, de azért sem, ha Isten kegyelméből megengedik neki, vagy éppen dolgoznia kell. Az áruházak környéke nem telik meg vasárnaponként étlen-szomjan várakozó tömegekkel. Nem kell napokig a szabad ég alatt éjszakázniuk, hogy aztán ne engedjék be őket, illetve a szerencsésebbeket a bejárattól hivatalosan visszafordítsák...
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.