2016. április 6., szerda

HA VETTEKL A PÉNZÜNKBŐL EGY TÉVÉT, AKKOR LEGALÁBB NÉZZÜK MÁR, AZ ISTENÉRT!

24. HU - POSZT ITT
Szerző: Dévai László
2016.04.06.

Talán nem túlzás azt állítani, hogy amióta a Fidesz rátette a kezét Magyarország második számú kereskedelmi tévéjére, azóta igencsak izzik a levegő a Róna utcában. A csatornánál szinte követhetetlen, hogy ki kit vált a képernyőn, sőt, sokszor már az is kérdéses, hogy az aznapi híradót összeállító szerkesztő a Tények végén is a TV2-nél dolgozik-e majd.
Amikor a Vajna-Habony páros megszerezte a tévét, akkor sokan úgy gondolták, hogy azt elsősorban pénzgyárként, mintsem propagandagépezetként fogják használni. Aztán, mint derült égből a villámcsapás, megérkezett a csatornához a kormánykarrierista Kunfalvi Nóra, aki elkészítette az azóta már hírhedtté vált lebőgőriportot Juhász Péter ingatlanjáról.

Gáz lehetett a sztrákcsőrrel

Akármi is legyen a hatalom szándéka a TV2-vel, abban biztosak lehetünk, hogy nem létezik olyan stratégiai útmutató, amely hatalmas betűkkel így kezdődne:
Gyorsan szedj szét mindent, amit megszoktak, nehogy egy pillanatig állandóság legyen, aztán tarts mindenkit bizonytalanságban, kiváltképp a dolgozókat.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.