2016. április 3., vasárnap

HÁNY HALOTT KELL MÉG ORBÁNNAK, HOGY STADIONOK HELYETT KÓRHÁZAKRA KÖLTSE AZ ADÓNKAT?

NYUGATI FÉNY BLOG
Szerző: Első Kézből
2016.04.03.


500-an halnak meg kórházi fertőzésekben – 4000 orvos hiányzik a rendszerből

Sándor Mária bejelentette visszalépését (bár legutóbbi nyilatkozataiban azért hagyott egy egérutat magának), de így is komoly érdemei vannak abban, hogy az emberek figyelmét a csutkáig lerohasztott magyar egészségügyre irányította.

Arra az egészségügyre, amelyben évente 500-an halnak meg olyan fertőzésekben (pl. húsevő baktérium), amelyek a 21. században már elkerülhetők lennének.

Arra az egészségügyre, amelyből orvosok és ápolók tömegesen menekülnek Nyugatra, amelyből (Éger István közlése szerint) több mint 4000 (!!) orvos hiányzik.  

Arra az egészségügyre, ahol életükben többmillió forint járulékot befizető emberek kapnak darált moslékot, gusztustalan főzelékeket, parizert enni, hogy „gyógyuljanak” tőle.

Arra az egészségügyre, amelyben ápolónők elképesztő túlhajszoltságban 80-90 ezer nettókért güriznek, és csak a lelkiismeretük, hősies munkabírásuk miatt nem omlott még össze az egész kóceráj.

Arra az egészségügyre, ahol egy sima rákszűrésre több hónapot, egy csípőprotézis-műtétre éveket kell várni. Ahol a várólisták miatt sokan leromlott vagy már gyógyíthatatlan állapotban jutnak el a terápiáig...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.