2016. április 6., szerda

KAPITÁNY, KAPITÁNYOM...

REZEDA VILÁGA BLOG
Szerző: Rezeda
2016.04.06.


Kiss László, a tisztességben megőszült úszókapitány – mivelhogy egyszer minden kiderül – 1961-ben csoportosan elkövetett nemi erőszakért ült börtönben három évet. Érdekel ez engemet? Magánemberként nem igazán, ugyanis akkor születtem, amikor ő élvezte a bűnös örömöket.
 
Viszont így más megvilágításba helyeződik az az egész cirkusz is, amely az év elején zajlott Hosszú Katinkával a lemondok, és mégsem mondok le, pityergek egy kicsit, megminden. Azt mondja a tisztességben megőszült erre az egészre, hogy neki van erkölcsi bizonyítványa, és egész életében erkölcsösen élt.

Erre büszke lehet fölöttébb, ebben az országban kurva sok embernek van erkölcsi bizonyítványa, olyanoknak is, és olyanoknak legfőképp, akik nem kúrogattak úszólányokat. Viszont most jót röhögök – mert gonosz vagyok – a migráncsokon, tudjukmér.

Viszont a folyományok és reakciók. Gyárfás Tamás úszóelnök, akinek nagy szíve szottya a tisztességben megőszült, aszondja, hogy: „Kiss László ötven évvel ezelőtt “okkal vagy ok nélkül” megkapta büntetését. Az ifjúkori tettek már elévültek, és ha egy bűnös lerótta büntetését, joga van újfent méltóképpen beilleszkedni a társadalomba.”

Az úszóelnök egy megbocsátó Krisztus. Szíve joga, viszont adódik a kérdés, mit kezdjünk most akkor azzal a Köztársasági Érdemrenddel, amellyel rendelkezik a tisztességben megőszült. Hogy azzal mi legyen? Jobb helyeken visszaadják az ilyesmit ilyen skandalum után. Magyarország nem jobb hely, mint az tudvalévő...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.