2016. április 29., péntek

KIS BESUGÓKÁTÉ

K ÚR ÍR
Szerző: Szeletommy
2016.04.29.



Kérem szépen, mit tegyen a hazafi, ha enkeble mélyindulatjával szolgálná a hont, de sehol egy harcmező, ahol kifolyhatna belőle az ifjúi vér, ahol fújó paripák száguldanának át a holttestén a kivívott diadalra, de még egy rohadt várfal sincs, ahonnét Dugovicsként csukafejest ugorhatna egy törökkel? Besúgászatra adja a fejét, pedig hát az is egy mesterség.
Tanulni kell azt.
Mert az igaz, hogy tejjel-mézzel folyónk hadban áll, már hat éve, mikor, kivel, de hadban, most épp a terrorizmussal, viszont terroristánk sincs. Nem grasszál a Rákóczi úton az IRA, nem petárdázgat az ETA de még a Vörös Hadsereg Frakció sem suvasztja el a gazdaság nagyjait. Nertársak, ki kell mondanunk: terrorválság van, abban az értelemben, hogy ínséget szenvedünk mindenféle és fajta terroristában. Szélsőjobboldaliak ugyan vannak, de hallga! Azokat nem szabad feljelenteni, még terroristának sem szabad nevezni, mert ők perelik be az embert, és még meg is nyerik az eljárást, akkor is, ha egyik kezükben Kalasnyikovval, másikban gyújtóbombával videóztatják magukat égő vályogházak előtt. Ők csak radikális nemzeti hazafiak.
De akkor kik a terroristák? Hogyan néznek ki? Buzog a nemzetben a nagy, löttyös harci indulat, hogy ellenük fordulván vérdiadalt végyen bűzhödt tetemeiken.
Kérem szépen, megtaláltam az eligazítást. Mégpedig a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósága honlapján.
Ehol vagyon, forgassátok érett ésszel, józanul:

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.