2016. április 30., szombat

KISLÁNYOK MEGRONTÁSÁVAL VÁDOLJÁK AMERIKÁT

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Bartus László
2016.04.29.


"Az Amerikai Egyesült Államok új közoktatási alaptantervet (Common Core) dolgozott ki, amely megkülönböztetett figyelmet szentel az iszlám hitnek, oktatni kívánják és egyúttal terjeszteni Mohamed tanait, ezzel együtt diszkriminálja a Biblia Istenét és Jézus Krisztust. (...) Az új tanterv szabadjára engedi a szexuális perverzitások tárházát, szoftpornóval mérgezi az alig 10 éves kisgyerekeket. Ez ma az ultraliberális vezetésű Amerika" - ezt olvashatjuk a Vigyázó Blog tavaly szeptemberi bejegyzésében. A Hit Gyülekezetéhez közel álló blogból kellett értesülnünk arról Amerikában, hogy az amerikai állami iskolákban állítólag "orális szexre és végbélen keresztül történő közösülésre" oktatják a gyerekeket.

Információink szerint a blog működtetője és szerzője Morvay Péter, Németh Sándor vezető lelkész személyi titkára, a Hetek és az ATV külpolitikai "szakértője", Hartmann László fedőnéven egykori III/III-as ügynök. A Vigyázó blog, a Hetek külpolitikai rovata és az ATV rendszeresen megosztják egymással a cikkeiket, miután valamennyi a Hit Gyülekezetéhez kapcsolódik. A Vigyázó blog minden kérdésben a Hit Gyülekezete álláspontját képviseli, a Hit Gyülekezetével kapcsolatos cikkeket közöl rendszeresen. Itt, itt, itt, stb.. A Vigyázó blog oldaláról lehet hallgatni a Hit Rádiót, a Hit Gyülekezete rádióját, és Németh Sándor is gyakran megszólal a blogon keresztül.

Az "Új tanterv: szoftpornó, abortusztabletta és Mohamed" című írás egyetlen hivatalos tantervi forrást nem jelöl meg. A hivatalos amerikai tanterv itt olvasható, ez a link nem szerepel a felvilágosító cikkben. Ebben egyetlen szó nincs arról, amit a Németh Sándor egyházához köthető blog terjeszt. Az extrém állítások forrása a CharismaNews című újság, amely olvasóinak azt ígéri, hogy "spirituális perspektívát" ad a hírekről. Ezen kívül olyan linkeket közöl hivatkozásként, amelyeken szélsőséges portálok fundamentalista keresztény iskolák uszításait közlik, hogy a szülők vegyék ki a gyerekeiket az ingyenes állami (public) iskolákból és irassák az ő fizetős egyházi iskoláikba őket...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.