2016. április 9., szombat

KISS LÁSZLÓ ELŐBB LEFOGTA, MAJD HARMADIKKÉNT MAGA IS MEGGYALÁZTA AZ "ELERNYEDT" TESTŰ FIATAL LÁNYT

PRIVÁTKOPÓ
Szerző: Privatkopo
2016.04.05.


Csoportosan elkövetett erőszakos nemi közösülés bűntette miatt jogerősen börtönbüntetésre ítélték Kiss Lászlót, a Magyar Úszó Szövetség elnökségi tagját, az úszóválogatott szövetségi kapitányát, Százhalombatta alpolgármesterét - derítette ki a Privatkopo.hu és a Fullank.com. A súlyos bűncselekményt 1961-ben,, két akkori úszótársával közösen követte el a világhírű sportvezető, aki - a bírósági ítélet szerint - harmadikként lelte örömét az akkorra már védekezésre képtelen, „elernyedt” testű fiatal nőben…

Az 1962.február 17-én kihirdetett ítélet indokolása szerint a Ferencvárosi TC három akkori tehetséges úszója - Lantos László, Várszegi Lajos és a 21 éves Kiss László - 1961. július 2-án ismerkedett meg a Nemzeti Sportuszodában a Zsuzsanna keresztnevű fiatal hölggyel, akinek megtetszett Várszegi Lajos. Két nappal később Lantos a lányt Várszegi- a sportuszoda területén lévő - lakásába csalta, azzal, hogy ő is ott lakik és megmutatja neki az ingatlant. A férfi csókolózni próbált a nővel, majd annak tiltakozására kijelentette: közösülni fog vele, és addig nem engedi ki a lakásból, amíg az meg nem történik. Dulakodni kezdtek. Ekkor megérkezett Várszegi Lajos és Kiss László, akiket Lantos beengedett. A három sportoló együttes erővel megtámadta a fiatal lányt, az ágyra lökték.

Idézet a jogerős bírósági ítéletből: „(…) A sértett karjait Várszegi a hátán összefogta, majd a száját befogta, őt ledöntve tartotta, Lantos pedig a sértettre nehezedve, annak lábait szétfeszítve, közösült vele. Ezután Kiss László fogta le a sértett kezét, illetve befogta a száját, Várszegi Lajos pedig fokról-fokra átvette Lantos helyét, majd ő is közösült a sértettel. Eközben … Zsuzsanna rosszul lett, így ellenállásától nem kellett tovább tartani, s ezért Kiss László fokozatosan elengedte őt, majd sorra kerülve közösült az elernyedt sértettel. Amikor a sértett feleszmélt és megmosdott, újból rájött a rosszullét, úgy, hogy Várszegi Lajos és Kiss László idegcsillapítót is adtak neki. (…)”

ITT OLVASHATÓ


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.