2016. április 17., vasárnap

KÍVÁNSÁGOK ÉS TANÁCSOK

HUPPA BLOG
Szerző: Szele Tamás
2016.04.17.


Ennek a kormánynak nem ártana egy kevés óvatosság, mert abban bizony szükséget és hiányt szenved – a letűnt kétharmad a mindenhatóság illúzióját adta neki, csak hát az sem feltétlenül a legjobb dolog a világon, akármit is gondoljon efelől a halandó polgár. Óvatosnak kell lenni a kívánságokkal, ha hatalom van a kezünkben – még teljesülnek és akkor baj van, kérem.

A vs.hu kiváló sorozatot ad közre a végre sikeresen kiperelt Századvég-tanulmányokról, persze, azt nem várhatjuk, hogy azt az irtóztató kásahegyet teljes egészében kivonatolják, de izgalmas dolog annyit is megszemlélni ebből a jéghegyből, amennyi kilátszik belőle – nagyon tanulságos, mindenkinek ajánlom.

Rögtön az első tanulság az, hogy a Századvég nem egyszerű kifizetőhely volt, ahová a srácok be-belovagoltak némi költőpénzért: időről időre, főleg a Fidesz-KDNP első kormányzati ciklusának első felében meg is dolgoztak a pénzükért. Nem mondom, hogy becsületből, mert műszaki hibától tartok az esetben, ha ezt a fogalmat egy képernyőn említem az intézettel, de mégis, mégis: voltak olyan munkák, amelyek valóban elemezték a történteket és következtetéseket is vontak le belőlük.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.