2016. április 1., péntek

KÖKÉNY-SZALAI KOMOLYAN VETTE A BOLONDOK NAPJÁT

HÍRNARANCS BLOG
Szerző: narancs.hu
2016.04.01.


Tisztogatnak a kereskedelmi párttévénél, vitatkoznak a terrortörvény-csomagról, meghalt Biszku és Genscher, marad, sőt idővel fokozódik is a tavasz – hírek egy vérkomoly péntekről.

TISZTOGATÁS A TV2-NÉL

A mai nap a kirúgásoké volt a Vajnáék kezébe került TV2-nél, s korántsem csak az e napon szokásos otromba tréfák jegyében. Az Index médiaügyi blogja szerint Kökény-Szalai Vivien, a csatorna aktuális műsorainak igazgatója (portrénk róla itt olvasható) sorra hívta be a TV2 munkatársait (Kárász Róbertet, Dudás Ádámot, Zöldhegyi Katalint és Horváth Csabát), akik valamennyien „közös megegyezéssel” távoznak eddigi munkahelyükről.

ÚJ TÖRVÉNY A NÉPSZAVAZÁSRÓL

Kormányunk reagált a kopaszok vs. Nyakó botrányra: Trócsányi László igazságügyi miniszter benyújtotta pénteken az Országgyűlésnek a kormány javaslatát, amely jelentősen enyhít a mostani szigorú népszavazási szabályokon. Sokkal könnyebbé válhat egy népszavazás kezdeményezése, ráadásul azonos tárgykörben több kérdést is be lehet nyújtani (nincs értelme többé a kiszorítósdinak), és végül az tarthat népszavazást, aki először összegyűjti a 200 ezer aláírást...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.