2016. április 1., péntek

KÖZGAZDÁSZBÓL TEAGYÁROS LETT A NÉGYGYEREKES APA

BEZZEGANYA BLOG
Szerző: Tünde
2016.04.01.



Új sorozatunkban egy négygyermekes családapa mesél az apasággal, családdal kapcsolatos kalandjairól, gondolatairól. Első, bemutatkozó posztjában kérdéseinkre válaszol, melyből kiderülnek a körülményei, munkája, mesél a családjáról, életmódjukról. Fogadjátok szeretettel aFüves embert!
Mesélj a családodról!
Miután a feleségem egy csopaki nyáron volt szíves az életembe csöppenni, és úgy rendezni a dolgokat, hogy elvegyem, ezáltal megszabadítva a női társadalmat attól a lehetőségtől, hogy minél többen részesülhessenek abban a hihetetlen szerencsében, hogy összeszűröm velük a levet (mit kapok, ha ezt elolvassa…?),  a család lett az első számú fogalom az életemben. Gyermekeink (szám szerint négy) születése új értelmet adott egy csomó mindennek. Csend, nyugalom, rend, tisztaság mind egy mára már letűnt kor elavult fogalmai lettek.
Azt szoktam mondani, hogy nem gyerekeim, hanem referenciáim vannak. A megoszlás: 10 éves lány, 7 éves fiú, 3 éves lány, 9 hónapos fiú. Egy Pest megyei kisvárosban élünk, ahol az óvodát és az iskolát hosszú időre elláttuk utánpótlással.
A feleségem eredetileg marketinggel foglalkozott egy neves autómárkánál, de mára fő tevékenységét a csemeték terelgetése, logisztikázása teszi ki. Emellett a termékeink összeállításával és az én to do listámnak a kézben tartásával foglalatoskodik.
Milyen termékeitek vannak? Mivel foglalkozol?

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.