2016. április 19., kedd

NE HÚZZATOK HASZNOT KULKA JÁNOS BETEGSÉGÉBŐL!

KETTŐS MÉRCE BLOG
Szerző: JÁMBORANDRÁS
2016.04,19.


Hiába a család kérése, hogy csupán a hivatalos közlemények alapján számoljon be a sajtó Kulka János állapotáról, a bulvárlapok, de sokszor a nem-bulvár média is pletykákra, állítólagos barátok sztorijaira hivatkozva, lényegében percről percre közvetíti a színész állapotát.

Kulka János múlt héten került kórházba, ahol megoperálták és egy vérrögöt távolítottak el az agyából. A család rögtön közleményben kérte, ne szedje szét a sajtó a beteg, védekezésre képtelen színészt, ne kezdjen el csámcsogni állapotán az egész ország. Csak a család vagy a kórház hivatalos közleményeiből tájékozódjanak. Ezt a kérést a magyar sajtó mintha meg se hallotta volna.

Egy állítólagos közeli barát a Ripost nevű szennylapnak például elmondta, mennyi ideig fog tartani Kulka felépülése, miközben ezt biztosan még nem is tudhatják az orvosok, akik nem szoktak barátoknak információt kiadni, csak a családnak. Egy névtelenségbe burkolózó informátor a Borsnak beszélt olyan részletességgel Kulka állapotáról, mintha egy focimeccset közvetítene. De gyakorlatilag Kulka kórházba kerülése óta névtelen „informátorok” és „közeli barátok” csöpögtetik a „szenzációt” a sajtónak.

Teszik mindezt a család kérésének ellenére, és annak ellenére, hogy Kulka, egyetlen alkalmat kivéve, soha nem volt hajlandó személyes életéről beszélni. Nem tette életét a bulvársajtó címlapjára, nagyon tudatosan választotta szét magánéletét a karrierjétől...

ITT OLVASHATÓ

5 megjegyzés:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.