2016. április 10., vasárnap

NÉMI NEMI ERŐSZAK

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2016.04.10.


Most, hogy egy hete másról sem szól a közélet, mint a neves úszóedző ötvenöt évvel ezelőtti farkáról, ebből kiindulva a férfiak ab ovo és a nem minden tagjára kiterjedő állatias természetéről, a magyar nők szendeségéről, hamvas bájáról és áldozat-jellegéről, minden nőre kiterjedőleg.
Ennek során szó esett a nemi erőszakról is, mely sokak véleménye szerint a bűnök rangsorának világcsúcs-tartója, leveri az emberiség ellene bűncselekményeket is, soha el nem évülő tett és elkövetőjét feloldozni, megbocsátani soha nem lehet, de a tényleges életfogytiglanra ítélt tömeggyilkosokkal szemben kiszabott büntetés ezzel párhuzamosan embertelen és gyalázatos joggyakorlat.
Volt itt a vitákban minden, csak normális gondolkodás nem, a sok kékbarisnya felmondta az ezzel kapcsolatos összes sztereotípiát, néhány férfi is felmutatta sziklaszilárd és betonkemény elveit, miközben némelyik annyira túlspilázta a dolgot, hogy felmerült a kérdés, hogy nem Jézus Krisztussal van-e dolgunk?
Ezt csak az cáfolta, hogy a nevezett vallásalapító határozottan előírta a megbocsátás követelményét.
Őt felülbírálták, és a Tóra félelmetes és bosszúálló Istenének álláspontjára helyezkedve a megkövezés nemes hagyományát tartották egyedül üdvözítőnek.

De a jelenség ettől még igencsak létezik, méginkább randa és megalázó az érintett nők számára.
Elspekuláltam a dolgon, egyrészt, hogy miért tesznek ilyet egészséges férfiak, mi viheti rá őket erre a valóban felettébb helytelen és gusztustalan cselekedetre, erről szeretnék írni pár sort.
Elöljáróban leszögezném, hogy nem vagyok erőszakpárti, magam soha nem erőszakoskodtam, a hátralevő kis időben meg már nem készülök ilyesmire, erről előbb-utóbb a természet is gondoskodik.
Ha megírom, hogy egyes emberek milyen késztetések hatására követik el ezt a bűncselekményt, az nem jelenti azt, hogy helyeselném, mosdatni sem szándékozom őket, végül pedig leszögezem, hogy ennek az írásnak nem tárgya egyetlen konkrét eset sem, így K.L. esete sem...


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.