2016. április 17., vasárnap

NYÍLT LEVÉL A NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM HALLGATÓINAK ÉS A HÖK-NEK, ORCZY-KERT ÜGYBEN

DR. ERŐS GÁBOR - ÚJ, BAL, ZÖLD BLOG
Szerző: e_gabor
2016.04.17.


Kedves NKE-s Diákok, kedves HÖK-vezetők!
 
Erőss Gábor vagyok, a Kertvédők egyike.
 
A Nemzeti Közszolgálati Egyetemről (NKE) kerül ki a jövő közigazgatási elitje, a Magyar Honvédség és a Magyar Rendőrség jövendő vezetői. S most ez az az Egyetem, a Ludovika, amely újabb, kiserdőnyi fa kiirtásával kíván tovább terjeszkedni.
 
A közszolgálat a „köz” szolgálatát jelenti: az egész közösségét, az egész országét, az egész nemzetét, sőt: a jövő nemzedékekét is – nem egyéni vagy részérdekek szolgálatát! Hogy ezt Ti is így gondoljátok, afelől semmi kétségem. Kérlek Benneteket, hogy ezt most az ország nyilvánosságának is mutassátok meg!
 
Még az új Alaptörvény is tartalmazza azt a jogunkat, hogy mindenkinek joga van a testi és lelki egészséghez. Ez a jogunk súlyosan sérül, ha újabb tömeges fakivágásra kerül sor a Ti egyetemetek kérésére, a Ti „nevetekben!” Ha ez így megy tovább, mire belőletek vezető lesz, ebből a kerületből, ebből a városból, ebből az országból nem marad más mint kihalt sportpálya, porladó térkő és forró sivatag! Meg vagyok róla győződve, hogy ezt ti sem akarjátok...
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése