2016. április 11., hétfő

SOLTÉSZ: A SZABADSÁG ROMBOLJA A LELKET

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: AN
2016.04.10.


Az emberállamtitkár szerint a liberálisok a "lelkek, az erkölcsi értékek rombolását támogatják, s a hagyományos alapértékek megőrzése ellenükre van". Ez az ember az egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkár, akinek fealadata az emberi jogok és a polgári alapjogok védelme, a polgári egyenlőség biztosítása. Azt állítja, hogy az országnak a felvilágosodás eszméjét követő, az európai liberális demokrácia híveinek csak a "rombolás" és a "lelkek pusztítása" jár a fejükben.
 
Az EMMI államtitkára az ország egyik feléről azt állítja, hogy pusztítja a lelket. Civilizált országban egy ilyen kijelentés után egy államtitkárnak, de még a miniszterének is azonnal távoznia kellene. Magyarországon ez azért nem történik meg, mert ez nem egy ostoba elszólás, hanem a rezsim hivatalos ideológiája. Az alkotmányellenes és illegitim magánalaptörvényükben is ez áll. Ez az általánosítás és kirekesztés önmagában is védhetetlen botrány, ugyanakkor egy történelemhamisítás az alapja.
 
1942-ben és 1944-ben nem a liberálisok, hanem a "keresztény" Magyarország küldte halálba zsidó polgárait a nácik oldalán. Nem liberálisok terjesztették az antiszemitizmust, hanem Prohászka Ottokár katolikus püspök, Ravasz László református püspök, és az összes történelminek nevezett egyház vezetői. Ma a magát kereszténynek tartó rezsim állít szobrokat antiszemitáknak, fasisztáknak, nyilasoknak. Mi ez, ha nem rombolás és a lélek pusztítása? Ezt nem a liberálisok teszik, hanem Soltész "keresztény" kormánya...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.