2016. április 11., hétfő

VALAMI BŰZLIK A RÓNA UTCÁBAN

24.HU-POSZT ITT
Szerző: Nagy Bandó András
2016.04.11.


Ez az időjárás jelentésről szóló szél-jegyzet a TV2-n kis híján teljesen rendben volt: egyetlen hibája volt, hogy nem nőre, magyarosan: nem egy hölgyre bízták. Így, hogy a szellentést egy (úgy tűnik) bármire rávehető fickó vezette elő, nem volt egy nagy durranás, mondhatni: (bocs!) szart se ért!
Mivel nem nézek TV2-t, és azt is tudom, hogy a sejthetően közpénzen vásárolt, mondjuk úgy, Andy Vajnának ajándékozott kereskedelminek nevezett kormány közelinek mondható szócső ezután sem lesz „kedvencem”, vagy ha egészen pontos akarok lenni, mindaddig nem fogom nézni, amíg nem fújnak új szelek a háza táján.
Becsülettel ki- és bejelenthetem, hogy azt a kétperces „műsort” sem láttam volna, ha nem teszi elém a párom, hogy nézd, András, ezzel van tele az internet, és már be is indította az ominózus (és ózondúsnak nem nevezhető) időjárás-jelentést, mondván, ezt nem hiszem el, meg hogy ez már mindennek a teteje, illetve alja, ennél lejjebb már nem lehet menni (közbevetettem: de bizony, lesz még lentebb is, csak várjuk ki a végét, ez még csak a lent, a mélyrepülés előszele, mely kevés a zuhanásmentes sárkányrepüléshez.
ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.