2016. április 9., szombat

VUJITY TVRTKO GONDOLATAI KISS LÁSZLÓ ÚSZÓKAPITÁNY ESETÉHEZ

CAFÉBLOG - ILLÚZIÓ
Szerző: Gini Papp
2016.04.08.


Megszólalt hát Tvrtko is, akinek szavai számomra általában mérvadóak. A riporter azt feszegeti pont, amitől leginkább hányingerem lesz, hogy a magyar úszósportban, az edzők között ez elfogadott és normális. Ilyen előélettel is gyerekek közé mehetett oktatni. Annak idején elismerte, ma már koncepciós pert emleget. Gyárfás bagatellizálta az esetet ami felvet egy sokkal komolyabb kérdést. Ha ez ilyen elfogadható, felejthető tett úszó berkekben, vajon hány kislány, fiatal nő eshetett áldozatául az ilyen edzőknek?!

“A sajtó tele van a legendás kapitány botrányával. A bíróság bűnösnek találta csoportosan elkövetett nemi erőszak bűntettében, ezért börtönbe kellett vonulnia. Én mindig az áldozat oldaláról közelítek meg egy bűncselekményt, jelen esetben annak az asszonynak az életére lennék kíváncsi, aki elszenvedte a bestiális bűncselekményt. Őszintén érdekel, hogy a ma 70-es éveiben járó áldozat, Zsuzsanna hogyan élte meg a saját életét. Túltette-e magát ezen a szörnyűséget, alapított-e családot, vajon tudott “normális” életet élni?
Annyiszor, de annyiszor elhangzanak nagy bajnokaink nevei Kiss Lászlóval kapcsolatban. Vajon mit érzett az egykori áldozat, amikor valamelyik úszófenoménunk elsőként csapott be a célba, utána meg büszkén nyilatkozott a mesteredző, vagyis az ő megbecstelenítője?!"
ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.