2016. május 23., hétfő

A VOLT SOROS-ÖSZTÖNDÍJAS "SOROSOZIK", HOGY VÉLETLENÜL SE FOGLALKOZZUNK AZ ORSZÁG VALÓS PROBLÉMÁIVAL

TÉNYTÁR BLOG
Szerző: Frankó Provolone
2016.05.23.


A magyar miniszterelnöknek beszélnie kellene az oktatás és az egészségügy borzalmas állapotáról, vagy éppen a Queastor-ügy és a Matolcsy vezette MNB-alapítványok 250-250 milliárdjának a sorsáról, de ehelyett, amikor végre hetente egyszer megszólal a kormány által kézi vezérelt közmédiában, akkor ott csak egyetlen dologról hajlandó hosszasan beszélni: a menekültválságról.

Amellett, hogy az egykori Soros-ösztöndíjas Orbán, és szintén Soros-ösztöndíjas párttársai „sorosoznak” reggeltől estig, háttérhatalmakról és különböző összeesküvésekről hablatyolva, a magyar miniszterelnöknek sikerült több meredek dolgot is állítania péntek reggeli interjújában: Tényleg Magyarország és a régió államai lennének az EU gazdasági motorjai úgy, hogy hazánk gazdasága  0,8 százalékkal csökkent negyedéves alapon? Brüsszel pedig biztosan meg fog hátrálni kvótaellenes népszavazástól?

A „sorosozás” a miniszterelnök szájából nagyon álságos, tudniillik a teljes Fidesz, sőt, a párt holdudvara is tele van  „Soros-fiókákkal”, akik annak (is) köszönhetik karrierjüket, hogy a Soros pénzén tanulhattak. Nem titok, hogy Orbán Viktor, Németh Zsolt és Szájer József is az amerikai üzletember támogatásával tanulhatott nemzetközi hírű egyetemeken.

(Hogy pontosan mit is akar Soros György, mi is az 6 pontos terve a menekültkérdés megoldása érdekében, illetve hogyan lett mecénásból közellenség, arról korábban már itt írtunk.)

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.