2016. május 28., szombat

BAYER ZSOLT A SZÉLSŐJOBBOT SIRATJA MIKÖZBEN EURÓPA HALÁLÁRÓL ÁLMODIK

BERKECZ BALÁZS BLOGJA
Szerző: Berkecz Balázs
2016.05.28.


Bayer Zsolt, Orbán udvari bolondja azon kesereg, hogy Ausztriában nem a szélsőjobb elnökjelöltje nyert. Bayer, a Fidesz örökös bokaharapó pincsikutyája, Orbán vállalhatatlan és alantas üzeneteinek szócsöve egészen messzire jut saját érvelésében, így megtudhatjuk, hogy mi Orbán valódi terve.

A Fidesz ötös számú párttagkönyvének tulajdonosa a Magyar Hírlap hasábjain örvendeztette meg a kreténségre vágyó olvasókat "Török a tetőn" című írásában, amelyben a bécsieket és a vorarlbergieket megfosztotta osztrákságuktól, amiért "a szőrehullató, vén ateista szabadkőművesre" szavaztak és nem az osztrák szélsőjobb jelöltjére szavaztak.

Sőt, Bayer odáig jutott saját beteges gondolatainak fonalát követve, hogy, "ezt az Európát át kell segíteni végre a halálba, és jöjjön az egészséges, ifjú Európa. És jön is! Az Alpok hegyeiből, a burgenlandi földek felől, és Magyarországról, Szlovákiából, Csehországból, Lengyelországból indult el. De ébred már mindenütt. Ébredezik végre Németországban is – pedig sokáig úgy tűnt, Németország menthetetlen. De nem az. Suttog már a Fekete-erdő, suttognak a bajor hegyek, mint a nagy német romantika idején."


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.