2016. május 2., hétfő

ÉLJEN MÁJUS ELSEJE!

MOMA BLOG
Szerző: Modern Magyarország Mozgalom
2016.05.01.


Felirat hozzáadása
Nertársak, Nertársnők!
 
Köszöntöm Magamat, minden Magyarok vezérlő tábornokát, megváltóját. A leválthatatlant.
 
Május elseje a köz-munka ünnepe. A munkáé, ami engem nemesít.
 
Zembernek lenni felemelő érzés, ezért is állok magasan felettetek. Nektek köszönhetem a megszerzett Tőkét. Népem Marximálisan elégedett velem.
 
Tudom, lesz még szőlő, lesz még lágy kenyér. Bio baromságok helyett exportálunk újra búzát, békességet. Legyűrjük a Zimperialisták torkán a magyar sikért. Ez lesz mindannyiunk közös sikére.
 
Harcolnunk kell a minket hátba támadó nyugattal, akik kihasználják, hogy tekintetünket ismét keletre vetettük. Féltékenyek. De mi büszkén migráncsuk a vállunkat, hiszen csak mi tudjuk, merre van arra. 20 év tévelygése után, 6 éve megvilágosodva, de törve nem: élünk a Nemzeti Hazán. 20 elvesztegetett év után újra megvédjük magunkat a pusztuló nyugat fenyegető, bűzös leheletétől.
 
Csapataink most is csüdig állnak a harcban. S ki sem másznak onnan, míg a nyugati imperialista civilizáció meg nem világosodig. Vejem addig telepít mindenhova új utcalámpákat, míg éjjel is nappal lesz. Mindenki minket fog kövezni a Lenni úton.
 
Beszüntetjük az erőszakos fejlődést! Börtönbe zárjuk a Zinnovációt, minden kétkezi munkás és parasztember ellenségét! Neokommunista-összeszerelőüzemi-agrár-országunk új szlogenje:
 
Egy a zászló, egy a haza, kombájn helyett újra kasza!
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.