2016. május 9., hétfő

GYALÁZAT A FIDESZ MÉDIÁBAN: FRÖCSÖGÉS, ZSIDÓZÁS KÖVETTE A REMEK FISCHER KONCERTET

NYUGATI FÉNY BLOG
Szerző: Első Kézben
2016.05.09.


Hej, most megmutatta az újságírás fene oroszlánkörmét a Pesti Srácok nevű közpénzből összegründolt kormánypárti tákolmány.

Mert hírül vevék, hogy Fischer meg Fesztiválzenekar lesz a Vörösmarty téren, hát gondolták, ha Mahlert vagy Mendelssohnt sosem, de most megízlelik, milyen egy koncert Ákos nélkül. Elindultak hát korpára (mangalica)malacnak, nagyfene indulattal, vérbenyihhant szemekkel.

Ahogy ezt szokták, rögvest denunciáltak egy keveset, feljelentgettek és bepanaszolkodtak a főnökségnél mindenkit: leírták, lajstromba vették, kik voltak ott, név szerint, még fényképet is készítettek róluk, büdös nemkormánypártiakról, ujjlenyomatot viszont nem vettek, azt majd a TEK-es haverok végzik el, üstöllést.

Nagy bátor héroszok ők, még a szépen kistafírozott szerkesztőségnek mondott pártállami bunkerből is utólagosan be-beszóltak, heves tréfálkozás közepette, kit „örök tüntető”-nek, kit „rettegő szociológus”-nak nevezvén, de akadt olyan is, akinek a népnemzeti-keresztény magaskultúra ragyogásától lesülve kisbetűvel kanyarították le a nevét, szegény, hülye gittegyletesek.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.