2016. május 11., szerda

HA PUCÉRAN KIFEKSZEM A DEÁK TÉRRE, AKKOR BÁRKI MEGERŐSZAKOLHAT?

24.HU- POSZT ITT
Szerző: Haszon Zsófia
2016.05.11.

Hölgyek, nők, lányok (az egyszerűség kedvéért a továbbiakban tegeződnék), szeretnélek megkérdezni titeket: egészen biztosan magatoknál vagytok, amikor különböző platformokon ilyen kommenteket írtok, most éppen Takáts Zsuzsanna esete, de egyébként bármilyen hasonló ügy kapcsán?
Szeretném azt hinni, hogy az efféle megnyilvánulások ritkák, mint az a bizonyos fehér holló, de van egy olyan gyanúm, hogy ez borzasztó naiv gondolat lenne. Éppen elég baj, hogy van nekünk egy Friderikuszunk, Aczél Endrénk és Csapó Gáborunk, akik úgy gondolták, mindenképpen meg kell szólalniuk a témában.
Miért csatlakoznak a sötétség táborához egyes nők is?
Nem, nem akarom nőtársaimat arra buzdítani, hogy fogjanak össze a “gonosz” férfiak ellen, alkossanak élő láncot a Szabadság hídon, vagy szervezzenek flashmobot tiltakozás gyanánt. Megelégednék azzal, ha gondolkodnának pár percet, mielőtt megszólalnak, vagy leírnak valami elképesztő hülyeséget.
Pihenjenek meg egy kicsit, hunyják be a szemüket, lélegezzenek mélyeket, és legyenek szívesek idézzék fel az utolsó kapcsolatukat, lett légyen az alkalmi szex, vagy hosszú távú viszony.
ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.