2016. május 3., kedd

ÍRJ IGAZAT

K.ÚR ÍR
Szerző: Szeletommy
2016.05.03.

…betörik a fejed. Akkor most egy kis bepillantást engedek a magyar sajtójog boszorkánykonyhájába, nem mindenki fog neki örülni, de nem lesz tanulság nélkül való, annyi szent. Megtudhatjuk belőle, mit szabad leírni (semmit) és miért jár büntetés (bármiért). Valamint azt is, hogyan mosdatunk állami segédlettel szerecsent és miért nem terrorista az, aki mégis.
Persze, nagyon óvatosan kell mozognom, aláaknázott terület ez – a múlt héten vettem kézhez egy elsőfokú végzést melyben a tisztelt bíróság megállapítja, hogy valakit, aki saját magát nácinak nevezi, nem lett volna szabad nácinak neveznem, mert az sértés, nekem nem szabad (elkerülhette a figyelmüket a mellékelt néhány videofelvétel vagy meg sem nézték) és ezért az egyik volt munkahelyem (még nem én, az talán később lesz) egymillió forintot kellene az illetőnek fizessen, plusz a perköltség és a törvényes kamatok. A tények nem annyira fontosak, az a fontos, hogy az én írásos kijelentésem mennyire sértette az illetőt.
Egymillió plusz kamatok.
Természetesen a fellebbezés elment, folytatódik a történet, hosszú és mocskos lesz ez a per, de ennyiben nem lehet hagyni. Azonban hagyjuk is az én ügyemet, lássuk, a friss híreket! Amik azt mondták tegnap este, hogy Budaházy György számára majdnem húsz éves fegyházbüntetést indítványozott az ügyész a „Magyarok Nyilai” elsőfokú tárgyalásán.


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.