2016. május 23., hétfő

JÓ BULI VOLT

TUAREG BLOG
Szerző: Tuareg
2016.05.23.


Van aki elmegy a haverokkal kocsmázni egyet, vagy csajokat hajt - vagy épp fordítva - valami menő szórakozóhelyen. Mi meg úgy bulizunk, hogy sátrat építünk a Diktátor arcába, és ott vagyunk egy hétig.

Ahogy egyre fogy a levegő a Hazánkban, annál fontosabbá válnak a szabadság kis szigetei. Pláne, ha azt a szigetet a Kossuth téren hozzuk létre, és nemcsak saját magunknak, hanem minden demokratának. Mert persze a mi bulink nem öncélú. Fölrakok pár képet az építkezésről, gondolom lejön belőlük, hogy remekül érezzük közben is magunkat, de annak, amit csinálunk, célja van. Újra és újra, fáradhatatlanul, rendíthetetlenül megmutatni mindenkinek, akihez hírünk, tudósításaink eljutnak, hogy mi lesz a módszer a Diktátor eltakarításához.

Mert persze lehet álmodozni választásokról, oké, látom, már beindult a kampány, két évig lehet még a Népet altatni. Lehet azt mondani, hogy legyőzhető választásokon egy önkényuralom, miért is ne. Van aki Xenu Nagyúrban hisz, van aki kis vörös sárkányt lát a kandallóban, még akkor is, ha nincs is kandallója. Ám a VALÓSÁG mindig beköszön, puszta idő kérdése, mikor teszi végső tiszteletét. 5000 évnyi világtörténelemben nem volt példa egy diktatúra választásokon való legyőzésére, ha a Népünk 2014 után újabb kísérletet akar tenni erre, nosza...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.