2016. május 16., hétfő

MATOLCSY EMBERE BEVALLOTTA: ARRA KÖLTIK AZ MNB PÉNZÉT, HOGY A FIDESZ VÁLASZTÁST NYERJEN

KETTŐS MÉRCE BLOG
Szerző: JÁMBORANDRÁS
2016.05.15.


Ha valakinek lettek volna kétségei, hogy a devizaárfolyamon és a forintosításon, tehát többek között a devizahitelesek kárán keletkezett jegybanki pénzt mire szórja alapítványain keresztül az MNB, annak tegnap este megadta a pontos választ Lentner Csaba, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanszékvezetője, az MNB egyik alapítványának kuratóriumi tagja.

Lentner Bayer Zsolt echo tv-s műsorában fejtette ki gondolatait, melyek szerint az MNB-től kijátszott pénzek azért szükségesek, hogy a Fidesz választást nyerjen, és fenntartsa a hatalmát. Kiszorítani minden más véleményt, a racionális, tudományos vitával nem törődve, és egyként elfogadottá tenni a párt ideológiáját. A műsorban csak úgy hemzsegnek a durvábbnál durvább mondatok.

Matolcsy és a kormány gazdaságpolitikáját ebből a pénzből nem reklámozni kell, hanem Lentner szerint beleverni az emberek fejébe:

“Ennek a gondolkodásnak le kell menni minden egyes egyetemre (...) minden egyetemi oktatónak a fejében ez ott kell legyen, a hallgatók (...) rendelkezzenek ezzel a tudással (...) Az egészet, ami idáig volt, le kell cserélni, ki kell iktatni. Utóvédharcok vannak.”


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.