2016. május 31., kedd

MIKOR BUKIK MEG ORBÁN VIKTOR?

NEMGOGOL BLOG
Szerző: Toadwaart66
2016.05.30.


Ha a címben feltett izgalmas kérdésre felelősségteljes és tényszerűen megalapozott választ szeretnénk adni, akkor bátran ki lehet jelenteni a következőt: – Tudja azt az a jó radai rosseb, illetve maga az öreg ördög, más azonban nem.

Magyarország tisztes állampolgárainak ennek a váratlan eseménynek a bekövetkeztéig el kell foglalni magukat valami értelmes, hasznos cselekedettel. Egymás bosszantása és lelkes szidalmazása, bár rendkívül szórakoztató és vidám szabadidős tevékenység, sajnos nem tartozik ebbe a kategóriába. Ennek csupán élvezeti értéke van, bár ezt sem szabad lebecsülni.

Az Úr 2016. esztendejének május havában az országban forradalmi hangulat nincs. Aki ezt állítja, az rendíthetetlenül bízik a saját elgondolásaiban. Az közvélemény-kutatási adatok szerint az összes megkérdezettek 22 százaléka a lehetséges világok legjobbikában érzi magát. 33 százaléknyi izgága polgártársunk nem nagyon tudja elhelyezni magát a NER-ben. A fennmaradó 45 százaléknyi jámbor lélek pedig egyáltalán nem mutat érdeklődést Orbán Viktor gazdasági vállalkozása, illetve a magyarországi pártok további sorsa iránt. Jelenleg nekik van masszív többségük. Természetesen semmiképpen sem lehet őket tiltakozóknak tekinteni, mivel egyáltalán nem azzal foglalkoznak. Mindössze kiszálltak a játékból.

2018-ig ez helyzet persze megváltozhat, ha hirtelen előkerül valahonnan egy szivarozó Fidel Castro és megdönti Fulgencio Batista korrupt rendszerét...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.