2016. május 4., szerda

NER, GYÁSZ,UMKA, RÉMÜLET

REZEDA VILÁGA BLOG
Szerző: Rezeda
2016.05.04.


Egészen közönségesen meg vagyok rémülve. A megrémülés állapotában ingok, mert a csendes rezignáció jeleit fedezem fel magamon, amikor ezt olvasom szerte mindenhol: „Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?”

És a Nemzeti Választási Bizottság a kérdést hitelesítette. Tudtuk ezt, persze, hogy tudtuk előre annak ellenére, hogy ezt az érdeklődést voltaképp jogszerűen föl sem lehetne tenni az embereknek. De mint az a NER rendszerében már közkeletű, ez nem igazán érdekel senkit, legfőképpen a ganajvidék élharcosait, mint amilyen ez a Rogán nevű organizmus is például.

Ő arról beszélt, hogy már szeptemberben vagy október elején megtarthatják a népszavazást, addig pedig a kormány tájékoztatni akarja az embereket, hogy minél többen tudjanak dönteni. Szerinte “nem is a részvétel a legfontosabb, hanem az, hogy a magyar emberek hogyan fognak erről a kérdésről dönteni”. És ez megint csak a szögkibújás esete a zsákból...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.