2016. május 27., péntek

ORBÁN A KATOLICISZMUS ZSIDÓELLENES HARCÁT VÍVJA SOROS ELLEN

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Bartus László
2016.05.27.


Miután észak-koreai színvonalú és hangvételű uszító kampány folyik Soros György ellen, illene végre számba venni, hány könyv, zenemű, színházi előadás, folyóirat, rendezvény, film, oktatási intézmény, környezetvédelmi, kisebbségi és kulturális program, ösztöndíj és tanulmány köszönheti neki a létrejöttét, megszületését és a működését.

Ideje lenne, ha mindazok, akik valaha bármiféle támogatást kaptak Soros Györgytől, most előállnának, készülne egy lista mindarról, amit ez az ember a saját pénzéből finanszírozott Magyarországon. Hány ember tanulhatott a pénzén, hányan mehettek külföldre, hányan doktorálhattak, hányan éltek mennyi ideig az ösztöndíjából.

Le kellene tenni az asztalra a magyarok elé mindazt, amit ez az ember az elmúlt harminc évben Magyarországnak adott, amit a magyar kultúráért és demokráciárét tett. Nemcsak azt, hogy mire adott pénzt, hanem azt is, hogy mennyit. Olyan mérhetetlen mennyiségű adománnyal és pénzügyi támogatással segítette Magyarország fejlődését, hogy a Fidesz is tele olyan emberekkel, köztük Orbánnal és lakájaival, akik Soros kedvezményezettjei voltak.

Magyarországra jellemző, hogy közutálat tárgya olyan ember, aki ennek az országnak, a népének csak adott. S a közvéleménykutatásokat vezeti egy olyan ember, aki azon kívül, hogy közpénzen politikus volt, soha életében egy percet nem dolgozott, semmit elő nem állított, semmit nem alkotott, önmagát soha életében nem tartotta el. Közutálatnak örvend olyan ember, aki a kultúrát, a demokráciát, a tudományt, a kisebbségi jogokat, a környezetvédelmet támogatta, és sikeres uszító kampányt az vezethet ellene az, aki mindezeket pusztítja. S ki a népszerű? Ez utóbbi...


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.