2016. május 30., hétfő

ŐSZÖDÖZŐK

TUAREG BLOG
Szerző: Tuareg
2016.05.30.


Na, vajon kik őszödöznek netszerte, meg minden médiában, amire csak befolyásuk van? Nem, nem a Fidesznyikek. Nem, nemis én. Tessenek belekapaszkodni jóerősen a karfába. A DK őszödözik.
 
Én meg visítva röhögök, má bocs. Okés, hogy egész szervezetek épülnek az emberek hülyének nézésére, és ideig-óráig sikeresen, de azért azt nem gondoltam, hogy ezek egyik mintaképe, a DK, akasztott ember házában rendez kötélkiállítást. Jó-jó, az értelmesebbje látja jóideje a kamuzást, a belterjességet, az erkölcsi és szellemi kiürülést, de valahogy mégis ott maradt a hátsóagyban: ennyire hülyék nem lehetnek. De, csókolom, azok. Valamiért arra jutott a Gréczy-Varjú Gyurcsánybaljobbkéz, hogy a DK azért képtelen erősödni, mert ott az őszödi beszéd réme, és ezt valahogy oldani kéne. Most tekintsünk el attól, hogy akinek ilyen közvetlen tanácsadói vannak, annak nem is kell ellenség, nézzük a dolgot magát. Az Őszödi Beszédet.
 
Mai napig több forgatókönyv van forgalomban arról, hogyan is jutott a sajtóhoz. Többnyire azt tekintjük valósnak, hogy pár Ősszoci fölvette, kiszivárogtatta a Fidesz felé. Ezzel azért van egy kis hiba: a kiszivárgott verzió nem kalózfelvétel, mobillal, vagy diktafonnal rögzítve, hanem az eredeti, amit maga az MSZP hivatalosan vett föl. Ahhoz meg pártelnökként Gyurcsánynak volt hozzáférése, úgyhogy benne van a pakliban, hogy kicsit elszámította a dolgot, és mégiscsak Ő juttatta ki. Látva elmúlt években tanúsított stratégiai képtelenségeit, erősödik a gyanú bennem, hogy egyszerűen elkúrta. De ugorjunk, majd egyszer kiderül minden, hajjajj, így az is, ki vitte ki a veretes szöveget. És akkor a lényegre. A tartalmára. A DK-sok szeretik azt mondani Főnökük szavajárása nyomán: az egy igazságbeszéd. Oké. Induljunk ki ebből. Rögzítsük tehát: igaznak tekintjük minden szavát, mert Ők azt állítják...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.