2016. május 18., szerda

PETIKE FELESEL

HUPPA BLOG
Szerző: Cserpes Tamás
2016.05.18.


Kérem, kedves szülők, ez így nem megy. Kihúztam a lábamat egy hétre, elmentem Nagyváradra szép kedvesemhez, békében, nyugalomban, harmóniában töltöttem pár napot, és mikor hazajövök, mi vár? Az egész osztály elkanászodott, kötekednek, szemtelenkednek, a Petike meg már felesel is a Clintonék Billyjével. Ráadásul hülyeségeket beszél.

Nem véletlenül kérettem be őt magát is erre a rendkívüli szülői értekezletre. Petike, gyere, állj ide, a tábla elé. Hát mit mondtál te annak az amerikai fickónak? Ne köntörfalazz, tessék a szemembe mondani, le sem tagadhatod, megjelent a kormany.hu-n...

...Petike, te sem leszel külügyminiszter. Már vagy, az más kérdés, mert kineveztek: de kinevezhettek volna Jancsi bohócnak is ennyi erővel, annak is tehetségtelen lennél. Igazi külügyes sosem lesz belőled, alkalmatlan vagy arra.
Is.

Mihez van neked tehetséged egyáltalán? Nézzem a jegyeidet… na jó, testnevelés jeles. Meg nem vedelsz annyit, mint a többiek, ahogy hallom. Petike, te menj csak futsaledzőnek, az is szép pálya. Hagyd békén a politikát, történelmet, földrajzot, matematikát.

Kedves szülők, kérem, hogy a Petikével otthon is tessenek alaposan elbeszélgetni párszor a magyar történelem tényeiről, eseményeiről, netán a geopolitikai realitásokról, valamint az amerikai és a magyar gazdaság arányairól egymáshoz hasonlítva.

És tessenek megnevelni ezt a büdös kölyköt.
Még egyszer meg ne halljam, hogy felesel, ráadásul hülyeségeket beszél.

A szülői értekezletnek mára vége. Melyik osztály is ez?

Ja, látom már a naplóban.
Az uralkodó osztály.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.