2016. május 11., szerda

SEMJÉN ZSOLT A MENNYEK KAPUJÁBAN

NEMGOGOL BLOG
Szerző: Toadwart66
2016.05.10.


Egyszer volt, hol nem volt, valahol, valamikor, amikor egyszer csak Semjén Zsolt fogta magát és meghalt. Úgy istenigazából. Olyan gyorsan történt az egész, hogy valójában azt sem tudta, miről is van szó. Hirtelen csak ott találta magát a mennyei ítélőszék előtt. Egészen pontosan Szent Péter előtt, aki érdeklődve és barátságosan tekintett le rá. Dr. Semjén megtörölte a szemüvegét, krákogott egyet, mivel valami nagyon kaparta a torkát. Ezek után zavarodottan megszólalt:
 
– A francba... én meg hol a jóistenbe vagyok? Elég rosszak itt a látási körülmények. Mi ez a rohadt sok felhő? – kérdezte felbátorodva, mivel úgy tudta ő még mindig egy miniszterelnök-helyettes. Nem is akármilyen. Elvégre ő felel a nemzetpolitikáért.
 
– Türtőztesd magad, fiam! – csitította Szent Péter – Én Péter vagyok, a kőszikla. Látom nagyon szereted a transzcendens dolgokat. Úgy tudom, valami ilyesmiből írtad a doktoridat is. „A New Age értelmezési kísérlete” címmel. Mond meg nekem, de igaz hitedre! Nem volt részedről alantas dolog a szakdolgozatodat beadni teológiai laureatus disszertációnak is? Annyira azért nem jó. Szerinted ez teljesen tisztességes eljárás volt?
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.