2016. május 22., vasárnap

SZELLEMI ALULTÁPLÁLTSÁG HÁTÁN FELVERŐDNI A TRÓNRA

KOLOZSVÁRI SZALONNA BLOG
Szerző: Swan Edgar
2016.05.22.


A Fidesz és az ő híveik. Lehet, hogy naív voltam, ezért kerestem a válaszokat. Pedig a megoldás ott van. A Fidesz nem akar senkit semmiről meggyőzni. Leszarják, hogy mi van az országban élő emberekkel.Nincs is szükség rájuk, a hatalomhoz nincs. Nekik csak a másfél millió hívő kell, akik tömött sorokban ott bégetnek a szektavezér seggében. Velük le lehet nyomni az országot, meg lehet tartani a hatalmat... 

...A tipikus célközönség, valódi hívő. Ő kell, ilyenek kellenek. A feneketlen butaság, a zsidózásban - nem, nem mondja ki, csak a Mózes-hívőket és a Soros Gyurkó zsoldosait - megtalált közös nevező.

Orbán évtizedeken át kereste az ő híveit, akiknek hátán végre felvergődhet a trónra. Volt ő demokrata, volt liberális. De ezekkel az a baj, hogy borzasztóan nehéz fanatizálni az olyan embereket, akik amúgy képesek a saját fejükkel gondolkodni. Márpedig vakhit kell ahhoz, hogy akkor is a bálványt imádja,amikor az a bálvány őt magát, de még a gyerekét is kifosztja.

Végül meglett a massza, amire vágyott a vezér. Nekik aztán lehet nyomni a zsidózást, a migráncsozást, a Soros Györgyöt, háttérhatalmat, magyar anyaföldet, nemzeti büszkeséget. Bármit. Ugyanazok az emberek, akik a történelem hajnalán rettegtek a villámtól, később ők ordítoztak a tereken a nyilvános kivégzéseken, ők szurkoltak a boszorkányégetéseknél, még később ők jelentették fel a szomszédot, hogy titokban disznót vág, hogy szídja a pártot, Szabad Európa Rádiót hallgat.

Ezek mindig itt voltak, mindig itt lesznek. A soha, semmit el nem érők, a meg nem értett zsenik, a szellemi alultápláltak, az értelmi nyomorban vegetálók. Nekik szól itt minden. A primitív üzenetek, a gagyi szólamok, a hatásvadász hazugságok...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.