2016. május 1., vasárnap

TÁRSASJÁTÉK VERSENY

OFOE BLOG
Szerző: Lencse Máté
2016.05.01.


Régóta készültünk erre az eseményre. Évekkel ezelőtt megfogalmaztuk már, hogy jó lenne egyszer egy ilyen, sőt, nem is egyszer, csináljunk inkább sorozatot. Aztán tervezgettük is sokat, de egészen szombatig nem valósult meg. Végül azonban valóság lett, a táborban meg is rendeztük a háziversenyt, a győztesek pedig tegnap útra kelhettek.

Ha mindent beleszámítunk akkor körülbelül 10 órát töltöttünk utazással, ami már önmagában izgalmas olyan gyerekeknek, akik ritkán jutnak el messzire hazulról. Érdekes volt a vonatozás, a pályaudvar, a villamos, a mozgólépcső, de olyan is volt, aki először metrózott. A program fókusza azonban maga a verseny és a találkozás volt, erről pedig – hogy senkit és semmit ki ne felejtsünk – itt egy rövid fb-bejegyzés az Indahouse Hungary oldaláról:

Varázslatos napunk volt ma! A TanodaPlatformnak és a Norvég Civil Támogatási Alapnak hála 6(!) szervezet gyerekei találkozhattak ma Budapesten és mérhették össze tudásukat 5 társasjátékban és fociban! A pécsi Élmény Tár Tanoda, a szegedi Motiváció Műhely, a Toldi Tanoda, a Regionális Waldorf Gimnázium, a Cfcf Alapítvány és a perei Indahouse Hungary összesen 57 munkatársa, önkéntese és tanulója vett részt a programon! A Waldorf Gimi volt a házigazdánk, nagyon szépen köszönjük! És nagyon-nagyon köszönjük minden felnőttnek és középiskolásnak, akiknek az egész napos odafigyelésének hála semmi baj nem történt és mindenki euforikus hangulatban térhetett haza!

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.