2016. május 23., hétfő

ÜLÉSREND - VONA ÉS AZ IZRAELI NAGYKÖVET

REZEDA VILÁGA BLOG
Szerző: Rezeda
2016.05.23.


Már a helyzet is szokatlan volt, ellenben várható. Most, hogy na, ugye, a válogatott kiizzadta magát az Európa Bajnokságra, ennek az egész cirkusznak megnőtt a politikai jelentősége. Eddig csupán egyetlenünket láthattuk ilyen eseményeken szotyolát majszolni cimborái – úgymint Mészáros, Polt etc. – társaságában.

Vona pedig – aki arra készül, hogy a vár erkélye végül neki készüljön el -, miután cuki kutyákkal fotózkodott, ezt a tuti lehetőséget sem akarta már kihagyni, úgy gondolta, jól mutat majd a képeken az asszonkával, valamint a poronttyal. Erre odarakják neki ezt a nagykövetet.

Végül is, találhattak volna témát, hiszen mindkettejüket felettébb érdekli például Palesztina. Igaz, más-más aspektusból, de csak meglelhették volna a közös hangot, ha nagyon akarják. Ez a nagykövet azonban nem fogadta el a feléje nyújtott baráti jobbot, és világ csúfságára odébb ült.

Vagy állt, ez már tök mindegy, ellenben érthető. Egy neonáci párt vezére mellett ücsörögni nem csak magánemberként zsenánt, hanem, ha izraeli nagykövet az ember, politikailag sem éppen korrekt dolog. Ez az ismeretlen protokollos ilyen nüanszokkal nem volt tisztában csupán.

Ha Gyurcsány jelentkezett volna be meccsnézésre, senkinek az eszében meg nem fordult volna, hogy egyetlenünk mellé ültesse. Idáig már eljutott Orbán udvartartásának apraja meg a nagyja is, viszont, ha ki kell lépni a tyúkszaros udvarukról, akkor – bár a klub tagjai névleg – mégis csak belehugyoznak a zongorába. (by: Váncsa)


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.