2016. május 14., szombat

ÜZENJÜK BUDAPESTNEK, HOGY ŐK IS MEGÉRTSÉK

AMERIKAI NÉPSZAVA 
Szerző: AN 
216.05.13.


A világ söpredéke leszünk, ha a rasszizmusra szavaz a magyarok többsége. 
Az Orbán-rezsim kampányt indít a "kényszerbetelepítésnek" nevezett népszavazásról, hogy minél többen vegyenek részt a referendumon. A közterületeken, televíziós és rádiós hirdetésekben szórják majd az adófizetők százmillióit az uszítársa, emellett internetes oldalt is létrehoznak.

Mint írják, "elfogadhatatlan, hogy az Európai Bizottság 78 millió forintos fejenkénti büntetéssel fenyegetőzik arra az esetre, ha a tagországok nem fogadják el a kényszerbetelepítést. Eközben egy magyar emberre 1 millió forint uniós támogatás jut. Brüsszelt meg kell állítani".
A kampány plakáttervén az áll: "Üzenjük Brüsszelnek, hogy ők is megértsék!". 
Mi pedig azt várjuk, hogy Brüsszelben is megfogalmazzanak végre egy levelet, amelyet azzal a kísérő szöveggel küldenek, el, hogy "Üzenjük Budapestnek, hogy ők is megértsék!". A levél megfogalmazásához az alábbiakban adunk néhány ötletet:
1. Az Európai Unió tagjának nem kötelező lenni.
2. Aki az Európai Unió tagja, az köteles betartani az uniós normákat, a liberális demokrácia alapelveit, és a közösen elfogadott határozatok tartalmát. Aki népszavazást rendez azok ellen, az valójában az Európai Unióból való kilépésről tart népszavazást.
3. Akinek nem tetszik az Európai Unió, az ne uszítson ellene, hanem lépjen ki.
4. Akinek nem tetszik az Európai Unió, annak ne kelljen az uniós országok polgárainak pénze sem. Ha Orbán Viktor kisvasutat épít az európai uniós polgárok pénzéből, akkor vállaljon át jelképesen az európai polgárokat sújtó terhekből is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.