2016. június 18., szombat

8 ÉRV A POLITIKUSOK ELMEORVOSI VIZSGÁLATA MELLETT

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2016.06.18.


1. A Magyar Nemzeti Bank negváltoztatta a címét, ezzel együtt természetesen a kapuja felett elhelyezett házszám-táblát, a bélyegzőket a levélpapírokat, gondolom a különféle hatósági nyilvántartásokon is átvezették a változást - ezentúl a Nemzeti Bank címe 1054. Budapest, Szabadság tér 9.
Az épület ugyanaz, a funkció ugyanaz, mindössze a bank elnökének beteges irtózása a nyolcas számtól volt az, mely a változtatást indokolta.
Nem szívesen írok le ilyet, de ilyen egy normális országban nem történhetne meg.
Azt gondolhatja az átlag választópolgár, hogy neki aztán mindegy, mint a tarlónak, hogy melyik liba pottyant rá, de ez azért nem így van, hiszen ez az ember az ország pénzének kezelője, rengeteg dolog múlik rajta, mely közvetlen hatással lehet bármelyikünkre, hogy csak a legkézenfekvőbb példát említsem, itt van mindjárt az infláció, mely ugyan a kormány szerint nincs, viszont a piacra járó háziasszonyok szerint mégiscsak van.

2. Az normális dolog, hogy a politikus lop, mint a szarka, de az azért mégiscsak bomlott elmére vall, hogy úgy tünteti el a Nemzeti Bank éremgyüjteményének egy részét, mint Rodolfó tette ezt a kiválasztott áldozat pénztárcájával, és még a média érdeklődésére sem ad valamiféle választ, például, hogy hazavittem! Közöd?
Azt azért mégiscsak sejtheti, hogy bármikor is kerül kormányra az ellenzék, akkor felelnie kell, és nem csak erre az egy kérdésre.

3. Az is normális dolog, hogy a közpénzt megpróbálta átkonvertálni magánvagyonná úgy, hogy az általa irányított jegybank alapítványokat tett, az alapítványok vagyonából pedig ingatlanokat vásárolt.
Azt gondolhatja a választópolgár, hogy neki ez mindegy, hiszen a pénz megvan, az ingatlanokat pedig nem lehet kitolni az országból.
Nem is lehet, de például eladni, vagy kilencvenkilenc évre béreadni nagyon is lehet, méghozzá olyan áron, melyet az eladó és a vevő kialkudnak egymás között, és tovább senkinek semmi köze az ügylethez, minden szabályos és jogszerű.
Szerintük
...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.