2016. június 25., szombat

A BREXIT 7 LEGFONTOSABB ÜZENETE ORBÁN VIKTORNAK

MENTÁLIS DEFICIT BLOG
Szerző: Hakapeszi Miki
2016.06.24.


1. Az emberi hülyeség határtalan. De a jó politikus úgy van hatalmon, hogy országa hosszú távú érdekeit tartja szem előtt, a hülyékre csak a gonoszok, a debilek és a hatalommániások lőnek.
 
2. Mindenhol birka a nép egy része, de néhány egyszerű varázsmondat ismételgetéséve a többség is bárhol birkává süllyeszthető. Angliában is, és egyre inkább úgy tűnik, Amerikában is, ennek nincs sok köze a demokrácia életkorához és fejlettségéhez.
 
3. Az értelmeseket, iskolázottakat nem lehet behülyíteni, az alsóbb rétegekre és a jövőt leszaró, érzelemvezérelt nyuggerekre kell lőni.
 
4. A csúsztasásokkal teli migránsozás a legundorítóbb, de politikailag leghasznosabb stratégia. Ne zavarjon, hogy a briteknek többek között a magyarok a migránsok.
 
5. Brüsszel bűnbakká tétele is hasznos politikailag. Az EU-val szembeni kritikák nem kis része jogos, csak fel kell nagyítani a végletekig, jól kitaláltad Viktor! Főleg, ha párhuzamosan még a pénzüket is lenyúlod.
 
6. A felelőtlen hatalommániások receptje nem bonyolult. De vigyázz, bárki ellened fordíthatja, akit nem tudsz lekaraktergyilkolni, aki nem lop és tud mondani három értelmes mondatot.

7. Mocskosan, de ügyesen csináltad eddig. Ha nem változtatsz, rövid távon te maradsz a király. De gondolj arra is, hogy a történelembe már mint az egyik legkártékonyabb magyar politikus evör fogsz bekerülni. 

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.