2016. június 11., szombat

A HALÁL VÖLGYÉTŐL AZ ANGYALOK VÁROSÁIG

HATÁRÁTKELŐ BLOG
Szerző: Határátkelő
2016.06.11.


Szombat lévén lazábbra vesszük a figurát, autóba pattanunk és bebarangoljuk Kaliforniát. Tamara segítségével eljutunk egy szellemvárosba, megnézzük Las Vegast (igen, tudom, az már Nevada) és persze Los Angeles sem maradhat ki. Mi több, az is kiderül, mit keresnek vasszobrok egy nemzeti parkban. Szóval kávét a kézbe, ujjakat az egérre, és hajrá!

Láttam korábban, hogy voltak már kirándulós posztok a HÁ-n, így gondoltam, hogy én is írok egy kis beszámolót a tavalyi és a három évvel ezelőtti kaliforniai utazásunkról.
Néha elkapok egy-két kommentet valakitől, hogy most már tényleg meg kéne nézni egyszer Amerikát, ezzel is szeretnék kedvet csinálni, hatalmas élmény. Vigyázat, valószínűleg hosszú lesz és saját képekben is bővelkedik majd. :)
A történet úgy indult, hogy szüleimnek élnek Los Angelesben 1983-ban kivándorolt ismerősei. Huszonéves koromig valahogy sose jutott az eszembe, hogy megnézzem Amerikát, aztán 2011-ben ez a helyzet megváltozott.
Gyerekkoromban folyton kaptunk tőlük képeslapokat, meg fotókat az ő utazásaikról és csak ámultam, hogy milyen gyönyörű helyeken jártak. Hirtelen felindulásból jött az ötlet, mi lenne, ha megkérdezném őket, hogy meglátogathatjuk-e őket...

ITT OLVASHATÓ

17 megjegyzés:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.