2016. június 29., szerda

A HÜLYESÉG DÍCSÉRETE

REZEDA VILÁGA BLOG
Szerző: rezeda
2016.06.29.


Kard, ki kard, vonyított fel Csapó Gábor, aki egyszersmind Harlod is, és éppen ezért óbudai Fidesz alelnök, aki már valaki ebben a redves életben, mert találkozott már félistenekkel is.
 
Mint hódításairól beszámol, minden valamire való népekkel – akik egyáltalán számítanak valamit a pöcegödörben – kvaterkázott már. Nyalta élénken Schmitt Pál, Matolcsy György, Orbán Viktor, Varga Mihály, Szijjártó Péter, Balog Zoltán, Deutsch Tamás és Szájer József valagát is, és erre büszke nagyon.
 
Olyannyira, hogy belekürtöli a nagyvilágba, mert mi mást is tehetne a kegyelem ilyen mélységes magasságában. Harcol, mondjuk. Küzd a nagyvilággal, mert legfőbb ura, aki már majdnem Zeusz az Olimposzon – s akinek kegyeiért egyenest Los Angelesből szaladt a Kárpátok alá – is ezt teszi.
 
Szuszogva és pálinkától böfögve forgatja a kardot mindenféle láthatatlan ellenségek ellen, akiket összefoglaló néven Brüsszelnek hívnak. Ez a Brüsszel egy sokkarú szörny, vagy egyszemű Küklopsz, ezt nem lehet tudni, mert még soha, senki sem látta.
 
Ellenben van. Ez azért bizonyos, mert harcolunk ellene. A senki ellen nem lehet harcolni, mert ha harcolunk, akkor a senki már valaki. És egyszer csak, megkábulva a futball ópiumától ez a Brüsszel elkövetett egy kurva nagy hibát. Materializálódott egy láblabda csapat formájában...
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.