2016. június 24., péntek

AZ OSZTRÁK-MAGYAR MONARCHIA SZÉTESÉSE

NEMGOGOL BLOG
Szerző: Toadwart66
2016.06.24.


„- Hát az nem ostobaság, Švejk úr – mondta az erőltetetten atyai hang –, hogy Ön, az Önt kísérő rendőrbiztos jelentése szerint, csődületet idézett elő a sarkon kiragasztott háborús kiáltvány körül, és ilyen szavakkal izgatta az embereket: „Soká éljen Ferenc József császár. Ez a háború meg van nyerve!”?(Jaroslav Hašek, Švejk)

Brexit ide vagy oda, a magyar nép optimizmusát semmi sem tudja megingatni. Ez a háború már az elejétől fogva „meg van nyerve”. A Brüsszel elleni harc egyik leglátványosabb sikere azonban Nagy Britannia kiválása az Európai Unióból. Az egyre jobban teljesítő magyar gazdaság ezzel megszabadult az egyik vetélytársától és így már csak 26 maradt az arénában. Ha pedig egy üzlet beindul.

A kormánynak minden oka meg is van az elégedettségre. Több éves, kitartó, szívós munkával sikerült egy olyan Magyarországot összehozniuk, amelyet az emberek nagy része kedvel, és ahol a többség hatalmas bizalmat táplál Orbán Viktor politikája és a valamikori sikeres jövőbe vetett hitébe. A kereslet találkozott a kínálattal, ami bizonyos szempontból paradicsomi állapotokat teremtett az országban...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.