2016. június 1., szerda

BALKÁN KÜLSŐ - FELTÉTELES MEGÁLLÓ

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2016.05.31.


A Fideszt ma úgy tűnik, csak a Fidesz tudja megbuktatni, de ehhez valami szörnyen primitív indok kell, például nem lenne baj, ha kiderülne, hogy Orbán részt vett a melegfesztiválon, rózsaszín tütüben táncolt egy kamionon és amikor a kamion dudált, akkor ő pucsított.
De még egy ilyen eseményhez is kellene Vajna András (!) árulása, mert egyébként itt politikai hír el nem juthat a népesség netmentes részéhez, itt az a hír, ha elfogják a rendőrök az Icát, mert feketén árulta a libát.
Az, hogy Népünk Szemefénye pénzért enged be az országba migráncsokat, a tőlük befolyó pénz meg nem is titkoltan baráti zsebeket duzzaszt, az itt senkit se érdekel.

És ez a legnagyobb baj - az emberek jó része azt hiszi, hogy neki nincs köze a politikához, melynek következményeit isteni sorscsapásként éli meg.
És jól kidühöngi magát a híreken, melyek szerint Krupszkája asszony bevállalta, hogy 1917-ben, az Auróra fedélzetén megerőszakolta egy magyar migráns, de jól ráfagyott, megajándékozta őt egy masszív szifilisszel...
Magyarember majd akkor fog csak elgondolkodni, mikor egy bádogkunyhóban él a város új szegénynegyedeiben, addig nem töpreng, hiszen az olyan fárasztó.
Eltüntek a magukat civileknek hirdető politikus-jelöltek is, jön a nyár, a pedagógusokat most fogják beletiporni a betonba, a vasutasok hőbörögnek kicsit, majd kiszúrják a szemüket kis lóvéval.
Épül-szépül a királyi palota, a dilis meg időnként rálép ugyan a saját nyelvére, de megy előttünk, mint a hammelni patkányfogó - vezet bennünket kifelé az Unióból.
A történelem mindig ki szokta termelni azokat a személyiségeket, akik képesek adekvát választ adni koruk kihívásaira.És a történelem nem egy kapkodó idegbolond, van ideje a kitermelésre, addig meg várjunk türelemmel.
A kihívást ma Magyarországon Orbán Viktornak hívják, aki boldogan hallgatja a közeli vonatfüttyöt Felcsúton, miközben szemét legelteti a kert végében, a budi helyén felépített stadionon, és a hasát csapkodva röhög, mikor elolvassa, hogy az ország leggazdagabb embere Csányi Sándor.

Majd ha eljut a nép oda, hogy ezen nem tud vele együtt nevetgélni, na, akkor lesz itt változás.
Addig marad minden a régiben.
A nép meg olyan, mint a kiselefánt: nehezen tanul, de könnyen felejt.
Igaz, tanítói sincsenek a helyzet magaslatán...


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.