2016. június 20., hétfő

HÁROM KÉRDÉS

TUAREG BLOG
Szerző: Tuareg
2016.06.20.



A Felcsúti Maffia alapja a pénz, annak áramoltatása pedig a közbeszerzéseken keresztül folyik. Egy része állami szinten, nagyobbik hányada azonban az önkormányzatokban. Évi 2000 milliárd forintnak megfelelő euró kerül megrendeléseken keresztül Fidesznyik cégekhez, háromszoros áron megcsinálva mindent, így aztán marad bőséggel lóvé, hogy a döntéshozók offshore számláira dőljenek a milliárdok. A Rezsim zsoldoshadserege gyorsan szétesne, ha az olajozott közpénz-áramlást átláthatóvá és egy életen át büntethetővé tennénk.
 
És épp ezt célozza a három kérdés. Fölteszem eredetiben a Nemzeti Választási Bizottság három határozatát. Gondolom, ki teccenek találni: mindhárom kérdésünket elutasították. Röviden elmagyarázom a három kérdés lényegét, aztán itt vannak a képeken cizelláltabban, jogi nyelvezettel. A kérdések, józan paraszti ésszel: 1. Minden állami pénzt érintő szerződésnek nyilvánosnak kell lennie. 2. Semilyen állami vagyonra vonatkozó döntést nem lehet titkosítani. 3. A korrupciós bűncselekmények SOHA nem évülnek el, egy életen át BÁRMIKOR büntethető az elkövető politikus.
 
Na, gondolom azt könnyű kitalálni, mit tett a Nemzeti Választási Bizottság. Azt, amiért fizetik Őket: elutasították mindet. Csakhát van itt egy kis probléma. Még mindig vannak, akik abban a tévhitben élnek, hogy a parlamentben magukat ellenzékinek nevező üldögélők ellenfelei a Rezsimnek. Tettem már föl ezernyi bizonyítékot, hogy éppúgy részei a Rendszernek, mint maguk a Fidesznyikek. De a mai bizonyítékaim perdöntőek e tekintetben. Tessenek jól megnézni a fölrakott Nemzeti Választási Bizottsági határozatokat. Ott vannak az első sorokban a szavazati arányo:
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.