2016. június 7., kedd

KARCSI ELMEGY SZTÁLINVÁROSBÓL

REZEDA VILÁGA
Szerző: rezeda
2016.06.06.


Most volhatnék morcos, pocakos-pufók, vagy ordító dada is netán. Jóvan, az vagyok mindösszesen, ez a kettő. Minden szaros bölcsődés. A mi pártjaink megint megcsinálták, mert tudják, és ezt is tudják. Dunaújváros, anyakönyvileg Sztálinváros választott, és nyert a fideszőrs.

Érdekes ez? Momentán annyira nem, ellenben ha azon morfondírozunk, hogy lesz-e még itt a Kárpátok alatt élőhely az emberszerű képződmények számára, akkor de, igen. Rohadtul az.

...Addig és addig kerülgették egymást – belép, kilép, lelép, fellép, átlép, rálép, idelép, odalép, szétlép, összelép, visszalép, az igekötőket jegyezd, mert dolgozat is lesz –, mígnem megint bele nem léptek a szarba. Ez ebben a minutában több embert is zavarba ejt.

Elsősorban is nem az ő mamelukjuk jutott a bödönhöz. Ez az ő baja. Továbbjára a narancspártbirka legel ezentúl füveket. Ez fontos tünemény, ámde szinte lényegtelen. Megírják a törvényeket, és kinyomtatják a közlönybe. Onnantól visznek, amit kívánnak, a paletta rohadt széles. Nem Sztálinvárosban dőlnek el az ilyenek, hanem a Sasfészekben, amely kisvasutak ölén honol...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.