2016. június 10., péntek

KOSSUTH-DÍJAS CSINÁLT HÜLYÉT A FIDESZBŐL

24.HU
Szerző: Farkas György 
2016.06.09.


Spiró György „egyéni képviselői javaslatot” írt. Kormánypártit.

A legfrissebb HVG-nek „nyújtotta be” parlamenti irományokra hajazó esszéjét. Az író pontokba szedte, miként lehet Budapest lakosait megóvni a terrortámadásoktól.
Változtassák meg a főváros nevét, hogy a terroristák ne találják meg a térképen! Zárják le a hidakat: szedjenek hídpénzt! Az autókat vegyék el az emberektől, legyen teljes a káosz a tömegközlekedésben, „hogy a diverzánsok a bombáikat ne tudják az általuk előre kijelölt célba szállítani.”

Legyen szuperdugódíj, hontalanítási program. A budapestieket évente kétszer szállítsák el, így a terroristák hiába szerzik meg lakcímeiket. Költöztessék el a pályaudvarokat, hogy az ellenzék ne tudja megmutatni a migránsoknak, hol kell leszállniuk.

Spiró György ezen túl javasolja a vályogjegy bevezetését és a leszámolást a belső ellenséggel (ellenzékkel), amely lelkében máig migráns. Az előterjesztés elfogadásához egyébként nincs szükség az ellenzékre, mert bármikor tartható népszavazás. A népnek viszont csak az lehet a tagja, aki igennel szavaz a kérdésre, miszerint „védjük-e meg Budapest lakosságát”...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.